Orgaaniline Kanada vahtrasiirup Maple Farm DARK (Grade A/Klass “A”) suures pakendis (1L)
Vahtrasiirup on suurepärane seltsiline kõigile magusasõpradele. See on kaugelt tervislikum kui tavaline rafineeritud suhkur, maitselt aga väga magus, meeldiv ja karamelline.
Vahtrasiirupit toodetakse vahtramahlast vee väljaaurutamise teel. Vahtrasiirupi tegemiseks sobilikku mahla annavad peamiselt kolm vahtraliiki: suhkruvaher, must vaher ja punane vaher. Eestis looduslikult kasvav harilik vaher siirupi tootmiseks üldjuhul ei sobi.
Uskumatuna võib kõlada see, et vahtrasiirup pole mitte lihtsalt hea magustaja, vaid ka tervendavate omadustega, sobides koguni diabeedi korral. Vahtrasiirup pakub kehale ja maksale väga olulist kütust – glükoosist saadavat energiat, mida keha toimimiseks väga vajab. Vastupidiselt rafineeritud suhkrule on vahtrasiirupi glükoos kehale kasulik ja hästi omastatav. Lisaks mineraliseerib vahtrasiirup verd ja aju, aidates tugevdada aju ja närvisüsteemi.
Sobib hästi tervislikuks suhkruasendajaks küpsetistesse, magustoitudesse, pudrule ja pannkookidele, smuutidesse, kastmetesse ning soolaste toitude sisse maitsete tasakaalustajaks.
- Suurepärane alternatiiv rafineeritud suhkrule
- Sobib küpsetistesse, magustoitudesse, pudrule, pannkookidele jne
- Tervendavate omadustega
- Merevaiguse helgiga tumepruun värv ja siidine tekstuur
Pärast avamist hoiusta külmkapis, eriti kui tarbid vahtrasiirupit pikema aja jooksul.
Oluline teave vahtrasiirupi valimisel
- Kindlasti tasub vahtrasiirupit valides vaadata koostisosade nimekirja. Oluline on, et seal oleks ainult üks koostisosa ehk 100% vahtrasiirup. Turul liigub palju vahtrasiirupi-põhiseid segusid, mis sisaldavad ka teisi, odavamaid suhkruid. Meie e-poes on kõik vahtrasiirupid 100% puhtad ja ainult ühe koostisosaga.
- Vahtrasiirupite turg – nagu ka näiteks oliiviõlide turg -, võib vahel ligi meelitada ka pettureid. Nii nagu oliiviõli segatakse odavamate tööstuslike õlidega nagu rapsiõli, võidakse vahtrasiirupit segada odavamate suhkrute ja glükoosisiirupiga, kuid pakendile jäetakse teised koostisosad märkimata. Vahtrasiirupi ja suhkrusiirupi segu müüakse puhta vahtrasiirupi pähe.
- Vahtrasiirupi maitse ja kvaliteedi puhul, nagu ka näiteks veinide puhul, mängib suurt rolli kogu valmistamisprotsess – see, missugusest metsast siirup on kogutud, millal see on korjatud (aeg on väga oluline), kuidas toimub järeltöötlemine, milline on kuivatamisprotsess. Nendest ning veel paljudest aspektidest sõltub vahtrasiirupi kvaliteet ja maitse. Isegi partiide vahel võib maitse olla tajutavalt erinev.
Maple Farm sai 2020 aastal Inglismaal korraldatava Great Taste parima vahtrasiirupi auhinnatiitli.
Maple Farm tegutseb aktiivselt ka võlts-vahtrasiirupi tootmise tõkestamisega.
Maple Farmi vahtrasiirup on kolmanda osapoolte poolt sertifitseeritud.
Anu Ruusmaa (Klient) –
Väga mõnus toode, puhas ja mahe. Meeldib ka see et pakutakse suuremas pudelis, jätkub pikemaks ajaks. Tarvitan hommikuti koos laktoosivaga Gefiluse jogurti ja Shia seemnetaga.
Ja tööpäev möödub lenneldes, sest energiat jagub kogu päevaks! Soovitan!
Mairi (Klient) –
Väga kvaliteetne toode. Mugavas ja parajalt suures pakendis.Kogu pere lemmik.