Kui võtta luubi alla kõik taimsed piimaasendused nagu riisijook, sojajook, mandlijook, india pähkli jook, riisi-kookose jook ja kaerajook, siis mandlijook on neist üks populaarsemaid piimasid, mis kasutatakse küpsetistes, kuna mandlipiim on keskmisest rasvasem taimne piim.
Kui rääkida tervise seisukohast, siis mahedatest mandlitest tehtud mandlijook on kehasõbralik. Natumi mandlijook ei sisalda ei rapsiõli ega lauasoola. Selle asemel on kasutatud väikeses koguses päevalilleõli ja meresoola. Toode on ilma lisatud suhkruta ning ilma sünteetiliste lisa- ja säilitusaineteta.
Mandlijook saab kasutada peaaegu kõigiks otstarveteks, milleks tavalist lehmapiimagi.
Hoiustamine: Säilita toatemperatuuril. Pärast avamist külmkapis.
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.