Kikerhernejahu on kikerhernestest tehtud jahu, mida kasutatakse gluteenivaba alternatiivina erinevates toitudes. Mõned näited roogadest, mida saad kikerhernejahu abil valmistada, on omlett, quiche, taimsed kotletid, pannkoogid, pirukad, koogid, muffinid ja muud ahjuroad.
Kikerhernejahu hoiab küpsetisi väga hästi koos. Pärast küpsetamist on kikerherne maitse vaid õrnalt tuntav. Toorena maitseb kikerhernejahu mõrult, kuid kuumtöötlemise käigus kaob mõru maitse täielikult. Kikerherne jahu tasub alati endal kapis varus hoida, kui soovid kiirelt ja lihtsalt valmistada endale üks toitev munavaba omlett.
Vaata inspiratsiooniks, kuidas teha gluteenivabu gnocchisid, kus peamiseks jahuks on kasutatud just kikerhernejahu.
- Suurepärane gluteeni- ja pähklivaba alternatiiv küpsetistes
- Väga palju eri kasutusvõimalusi, sobides nii soolastesse kui magusatesse toitudesse
- Hea munaasendaja
- Pärit kontrollitud mahepõllumajandusest
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.