Mahe tomatipasta sobib ideaalselt erinevate roogade maitsestamiseks. Topeltkontsentratsiooniga ehk paks ja kreemjas tekstuur (ei ole vedel) tagab maitseküllasuse ja parajalt tugeva tomati meki, et saaksid tomatipastat maksimaalselt nautida. Toitudele ei pea seda lisama nii palju, kui vedelat tomatipüreed, et saada samaväärne maitseefekt.
La Bio Idea tomatipasta ei sisalda lisatud soola, sidrunhapet ega muid lisaaineid. Koostisse kuuluvad vaid 100% mahepäritolu tomatid.
Mida tähendab “tomatipasta”? See tähendab, et tomat on läbi kuumutatud, seejärel seemned ja nahk eemaldatud ning uuesti läbi kuumutatud. Suur osa veest on sealjuures aurustunud. 22% märge näitab kontsentratsiooni taset ehk seda, kui palju on tootes kuiva massi. Sellise kontsentratsiooniga tomatipastat on väga hea kasutatada roogadele tomati värvi ja kontsistentsi andmiseks, maitsva tomatipõhja valmistamiseks või tomatikastme maitse tugevdamiseks. Sobib suurepäraselt ka vedelate toitude nagu suppide maitsestamiseks.
Tomatipastat võib lisada:
- Itaaliapärastele pasta- ja pajaroogadele.
- Erinevatele panniroogadele, pitsadele ja ahjuroogadele.
- Kastmetesse.
- Kodusele ketšupile.
- Või süüa puhtalt toitude kõrvale.
Koduse tomatiketšupi retsept:
See tomatipasta sobib hästi koduse äädikavaba ja tervisliku tomatiketšupi valmistamiseks.
Vaja läheb:
- 2 osa tomatipastat
- 2 osa kookoskastet
- 1 osa sidrunimahla
- 1 osa vahtrasiirupit
Sega koostisosad omavahel kokku ning vala mõnusa efekti saamiseks spetsiaalsesse kastmepudelisse. Hoiusta külmkapis ning tarbi 3 päeva jooksul.
Elusväli retseptikogust leiad mitmeid retsepte, kus on kasutatud tomatipastat. Üks meie lemmikuid on kartulipitsa ananassi ja indiapähkli juustuga.
La Bio Idea on pakkunud mahedaid Itaalia delikatesse alates 1991. aastast. Tooted valmivad päikeseküllasel Sitsiilia saarel ja mujal Itaalias. Ettevõte hindab traditsioone ja meistritööd ning järgib mahepõllumajanduse põhimõtteid, kasutades külvikorda ja looduslikke meetodeid, et pakkuda puhtaid ja maitserikkaid koostisosi. La Bio Idea kaubamärk ühendab endas traditsioone ja kaasaegseid uuendusi.
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.