Tapiokitärklis on Cassava taime juurest valmistatud tärklis. Mitte segi ajada Cassava jahuga, mis ei ole läbinud spetsiaalset tärklise valmistamise protsessi. Tapiokitärklis on gluteeni-, teravilja- ja pähklivaba ning sobib suurepäraselt gluteenivabadesse küpsetistesse. Tapiokitärklis käitub toitude valmistamisel nagu tärklis ikka – paksendab suppe, hautisi, kastmeid, ja seda kasutatakse ka ahjuküpsetistes.
Piisab kõigest ühest teelusikast toidu sees ning pakist jätkub pikaks ajaks. Tapiokitärklis on asendamatu köökides, kus valmistatakse rohkelt gluteenivabu magustoite ja küpsetisi.
- Gluteenivaba alternatiiv küpsetistes
- Pähklivaba
- Teraviljavaba
- Neutraalse maitsega
- Kasuta nagu tavalist tärklist
- Pärit kontrollitud mahepõllumajandusest
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.