Mahe gluteenivaba kaerajahu
Gluteenivaba kaerajahu on gluteenivabadest kaerahelvestest tehtud jahu, mis sobib hästi erinevatesse küpsetistesse. Eriti hästi sobib magusate kookide, küpsiste ja pannkookide valmistamiseks, kuid kasutusvõimalused on praktiliselt lõputud.
- Gluteenivabades kaerahelvestest valmistatud jahu
- Sobib hästi gluteenitalumatutele ning inimestele, kes ei soovi oma seedekulglat ärritada ning patogeene kehas toita
- 100% mahetoodang
Mis vahe on tavalistel ja gluteenivabadel kaerahelvestel?
Kõik kaerahelbed, mis põllul kasvavad, on gluteenivabad, kuid erinevus tekib tootmises ja töötlemisel. Gluteenivabad kaerahelbed toodetakse eraldi tootmishoonetes ning nad ei ole reostunud teiste teraviljade gluteeniga, mis tootmises vabalt lendub. Seega gluteenivaba kaerahelbed on 100% puhtad igasugusest ristreostusest.
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.