Meresalat on segu punasest, pruunist ja rohelisest merevetikast. Merevetikate segus on esindatud koguni viis erinevat merevetikat (dulse, wakame, kelp, nori ja merisalat), mis tasakaalustavad üksteist soolasuse ja maitsekuse poolest. Vetikad on hakitud suupärasteks tükkideks.
Snäki vetikasegu niisama või lisa suppidesse, hautistesse, praetoitudele ning puljongitesse.
Kõik Atlandi ookeani merevetikad sisaldavad hulganisti kasulikke mineraale ja vitamiine. Vetikatel on võime neutraliseerida toksilisi aineid, millega need vees kokku puutuvad, ja tõmmata mürkaineid välja inimese kehast.
Garanteeritud mahevetikas
Kõik Wild Irish Seaweed tooted on mahedad ning korjed läbivad regulaarselt laboratoorseid uuringuid, kus uuritakse raskmetallide ja teiste ebavajalike elementide olemasolu, aga ka muu reostuse kontsentratsiooni toodetes.
Säilitamistingimused
Hoia pakendit toatemperatuuril, kaitstuna otsese päikesevalguse eest. Kasutamise järel sulge pakend. Niiskusega kokkupuutel võib muutuda vetikate tekstuur.
Wild Irish seaweedi meresalatid on vabad lisaainetest, gluteenist ja GMOst.
Sordid: Dulse (Palmaria Palmata, iiripäraselt Dillisk), Wakame, Sugar Kelp, Nori, Merisalat
KASUTAMINE:
Rehüdreerituna: Leota meresalati segu 10 minutit külmas vees. Raputa kuivaks ja naudi.
Värskelt (kuivatatuna): Loputa kergelt voolava vee all. Raputa kuivaks ja naudi soolase snäkina.
NB! Tegemist on naturaalse tootega – võib sisaldada väikeses koguses liiva või koorikloomade jääke! Kui leiad pakist mõne ebasobiva jäägi, lihtsalt eemalda see pakist ning pese vetikad enne söömist ära.
Tagasiside
Tagasisidet veel ei ole.